Jméno: Přema
IP: uživatel9987
 Nazdar draci... Já vím, že je to banalita, ale jsem v tomto směru začátečník a tak se chci raději zeptat... Chci vyvařit karbec z 21 v octu... To má být čistý ocet nebo nějak ředěný s vodou, příp. v jakém poměru? Vím jenom, že to nesmí vařit víc jak 12 min. jinak že to začne oxidovat... Jinak to tam můžu dát celé nebo vyšroubovat ven plovák? Díky.
odpovědět
Posl.aktualizace: 31. července 2010 11:57
 Vaří se to v poměru 1:1,ale trochu víc vody raději  ..plovák vyndej, a trysky myslím taky
Datum: 31. července 2010 11:57
Jméno: Don
IP: uživatel9046
 Já bych plovák radši vyndal. A přilej do toho octy taky trochu vody. To nějak od oka trefíš.
Datum: 31. července 2010 11:55
|



|