Jméno: kocour	
	    
	 
	
	IP: uživatel849        	  
	 
	
	 Čus draci. Vrátím se k tématu vyváření karbecu v octě,protože vidím, že v tom stále není jasno. Dělám to běžně, ale musí se dodržet určitý postup. Takže za 1) ocet ředit minimálně 1:1, za2) stačí vařit 5 minut, za3) hned po vyvaření propláchnout vodou z kohoutku, vyfoukat a nechat dostatečně vyschnot. Při tomto postupu karbec funguje spolehlivě dál. 
	 odpovědět
		  
	
	  
	  
		Posl.aktualizace: 06. května 2008 17:28
	 
	 
	 
 
  
  
  
  
	
	
	  
	  
	
	Jméno: honza	
	    
	 
	
	IP: uživatel1653        	  
	 
	
	Co to je za idiocii vyvářet karbík v octu. Vyfoukne se kompíkem a jede to dál. Tohle by mě nenapadlo taková kravina......	  
	
	  
	  
		Datum: 06. května 2008 17:28
	 
	 
	 
 
  
  
	
	
	  
	  
	
	Jméno: kocour	
	    
	 
	
	IP: uživatel849        	  
	 
	
	Souhlasím, může se propláchnout i v naftě ,možná je to i lepší než vodou.	  
	
	  
	  
		Datum: 03. května 2008 21:23
	 
	 
	 
 
  
  
	
	
	  
	  
	
	Jméno: LoukotMAN	
	    
	 
	
	IP: uživatel1327        	  
	 
	
	jo, máš to tu dobře napsaný, akorát, že já to neředim vodou, ale nechávám jen vocet, a pak by to bylo lepší ponořit do nafty, nevim s tou vodou no... já mám právě nafty hafo   dicky jen vypustim z traktora... tak to je v poho..  	  
	
	  
	  
		Datum: 03. května 2008 21:12
	 
	 
	 
 
  
  
	
	
	  
	  
	
	Jméno: ali_gi	
	    
	 
	
	IP: uživatel2905        	  
	 
	
	a v com je ako pointa vyvarania???ked je upchaty tak ho jednoducho prefuknem a je to..nie sa srat s octom	  
	
	  
	  
		Datum: 03. května 2008 20:41
	 
	 
	 
 
  
 
 
             | 
           
         
         
         
    
       
                   |