 Cuz,kolik vody do octu mám dat když si chcu vyvařit karb.?
odpovědět
Posl.aktualizace: 17. listopadu 2009 13:23
 ja to dělám v čístým octu, nechám to vařít tak 5min a karbec je jako novej (vyzkoušeno už na hodně karburátorech a všechný jsou funkční) jen na víku ze žiguláckýho se lehce zdrsnil povrch a lehce to ztmavlo ale to proto že jsem to tam nechal přes půl hodiny
Datum: 17. listopadu 2009 13:23
 ten pomer je relativni, dava se obvykle od pomeru 1:10 az do 1:1 voda s octem, to je takovej ideal, cim vic vody, tim driv zacne varit, cim vic octa, tim vetsi ma ocinky (i negativni!)...jak to zacne varit, karb vyndat opatrne pres bordel na hladine abys to zas neumazal, este prostourat a dodatecne ocistit...nesmi tam byt moc dlouho, prece jen ocet je kyselina a tomu hlinikovymu karbu to nedela dobrotu nechat ho tam dlouho...obvykle se dava jen torzo karbecu, mozno i trysky, ventil (bez gumovyho tesneni co ma) a jine, jedinne co tam nedavej je plovak...dela se to bezne, zadny trapeni, pomerne ucinny, toz at se blejska jak psi kulky...
Datum: 17. listopadu 2009 13:10
 *bublat
Datum: 17. listopadu 2009 12:25
 ondrash ®:vaří se to tak dlouho než to začne biblat. A stím čistým octem to nwm.Slyšel sem že to někomu udělalo i díry v karbu...Tak nwm.
Datum: 17. listopadu 2009 12:20
 ja jsem tam dal do stareho kastrolu jen om ocet a uplne na kousky jsem rozebral karbec sice to vsude smrdelo jako prase ale v pohode to bylo  pak jsem to jeste benzinem oplachl a bylo
Datum: 17. listopadu 2009 11:34
 a jak dlouho se to ma varit?
Datum: 17. listopadu 2009 11:10
 jj thx  ,du nato
Datum: 17. listopadu 2009 11:03
Datum: 17. listopadu 2009 10:32
 ja davam tak tri ctvrte vody a ctvrtku octu.ale potom to je dobry jeste vyplachnout v benzinu protoze od octu tam zustane takovej povlak...ale ja kdyz to vyvyaril tak mi vsechno vyplavalo na hladino,a to sem ho pred tim jeste umyl v benzinu....byla uplne cerna hladina
Datum: 17. listopadu 2009 10:32
|



|